Waar gaan we heen met z’n allen?   2 comments

Big brotherEr is al een tijdje iets gaande in Nederland.
Moslimjongens gaan naar Syrië en strijden daar omdat ze vinden  dat ze hun moslimbroeders moeten helpen.
Onder hen zijn ook Nederlandse jongens die het moslimgeloof aan zijn gaan hangen en ook die laten alles achter niet wetende of ze ooit nog heelhuids terug zullen keren.

Er zijn al een aantal groepen gegaan, en er zijn al doden te betreuren maar dat is het ultieme offer dat je kunt brengen.
Vechten en sterven voor je idealen, en er gaan er steeds meer.
Nederland wil ze in de gaten houden….wil dat ze in beeld blijven dus wil men nu een belachelijk ding door onze strot duwen.
Eigenlijk zou je het een False Flag kunnen noemen.
Minister Opstelten wil nl. dat van alle Nederlanders de reisgegevens opgeslagen worden.

Hoeveel moslims zijn er naar Syrië vertrokken?
100, 200 ik weet het niet, maar dat zou moeten rechtvaardigen dat de reisgegevens van alle Nederlanders opgeslagen mogen worden?
Zijn ze gek geworden of zo?
En het ergste is nog dat de gemiddelde Nederlander ook nog gaat zeggen dat dat niet erg is.
Want…..de gevleugelde uitspraak is “ik heb toch niks te verbergen”
Zo ver is het hersenspoelen al gevorderd, dat mensen niet door hebben dat we steeds meer vrijheid op aan het geven zijn omdat de regering echt Big Brother geworden is.

Wat wil de regering eigenlijk?
Want dat het om die kleine groep Jihadisten gaat dat geloof ik niet.
Daar ga je in mijn ogen niet al die moeite voor doen.

Ze houden ons al in de gaten d.m.v. onze gsm’s en dat is schijnbaar nog niet genoeg.En als dit er doorheenkomt wat is dan het volgende?
Die microchip waar al langer over gesproken wordt?
Waar ook over gezegd wordt dat het “een en al gemak is” want je hebt altijd je ID bij je en op termijn zou je er ook mee kunnen betalen.

Men fluistert ook al een tijdje dat contant geld zal gaan verdwijnen op termijn.’Alles onder het mom van veiligheid voor winkelpersoneel etc. maar als ze dan je geld willen hebben hoe doen ze dat dan?
Snijden ze je dan de keel door, en snijden ze die chip uit?
Ik weet het niet…….de films zijn er al en er zijn al zoveel scenario’s die inmiddels uitgekomen zijn, en is dit ook vast een kwestie van tijd……

Vroeger was ik helemaal weg van Science Fiction maar tegenwoordig vind ik het griezelig………stel je eens voor dat alles langzaamaan waarheid wordt, in wat voor ‘n wereld leven we dan?
Ik geloof niet dat het er gezelliger op gaat worden en hoe meer technologie er ontwikkeld wordt, hoe meer er tegen ons wordt gebruikt, onder het mom dat het “echt voor ons bestwil” is.

2 responses to “Waar gaan we heen met z’n allen?

Subscribe to comments with RSS.

  1. Waar ik persoonlijk nog het meeste moeite mee heb is dit: In syrie wordt hun paspoort afgenomen. Bij terugkomst in NL krijgen ze meteen een “IND” proces waar ze alle voordeel van de twijfel krijgen als ze al uberhaupt een screening krijgen. Ik ben zelf paar keer uitgezonden geweest, elke kogel die ik afvuurde moest ik op 3 a4tjes verklaren. Zij kunnen doodleuk zeggen op Schiphol dat ze humanitaire hulp verleend hebben in Syrie. Sorry, maar ik heb geen trek meer in mijn croissantje.

  2. Nee dat kan ik me voorstellen maar zo gaat het altijd,.
    Degene die het goed voorheeft kan zich een slag in de rondte lullebn en degene waar je eigenlijk je wenbrauwen voor op moet trekken krijgen in no time alles voor elkaar……….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: