De grens is inderdaad bereikt!   Leave a comment

01.media

Jammer dat er zo weinig Nederlanders zijn die zien dat de media niet eerlijk laat zien hoe het zit…….

Ik moet eerlijk zeggen dat het hele vluchtelingengedoe me aardig de strot uit begint te hangen mede doordat ons een verhaal op de mouw gespeld wordt wat gewoon niet klopt. Er spoelt een verdronken jongetje aan en ons hele land staat op zijn kop. Dat papa te beroerd was om €5 aan een zwemvest uit te geven en dat het gezin niet uit Syrië kwam maar al geruime tijd veilig in Turkije zat dat mag vooral niet hardop gezegd worden want dan ben je fout!

Dat je als “vluchteling” zegt dat je naar Groot Brittanie wil omdat “je daar recht op hebt” da’s niet fout schijnbaar. Dat je vrachtwagenchauffeurs bedreigd en probeert als verstekeling in hun truck te klimmen da’s ook niet fout. Dat je in Moldavië naar de bevolking schreeuwt “I don’t want to stay in your shitty country” terwijl je net eten en drinken gekregen hebt……da’s ook niet fout. Dat je daar een schuur openbreekt van een oud vrouwtje omdat je je smartphone op moet laten……da’s ook niet fout.

Programma’s om geld in te zamelen, programma’s om allerlei (gemanipuleerde) zielige beelden te laten zien. Ja de media trekken al het mogelijke uit de kast om ons te bewegen weer eens flink in de buidel te tasten want er zijn nog nooit zoveel vluchtelingen geweest. Potentieel 15 miljoen vluchtelingen die richting Europa komen dus wat er nu al onderweg is is slechts het begin. Dus komen Pauw en Tan met een ernstig gezicht vertellen dat we ook nu weer diep in de buidel moeten tasten want we zijn een volkje dat meteen iets wil doen als er ergens in de wereld een ramp gebeurt.

Deze keer zijn het “oorlogsvluchtelingen” die uit Syrië komen en op zoek zijn naar een land waar ze veilig zijn. Wat ik dan niet snap is dat ik zoveel mannen alleen zie. Jij ontvlucht je land en laat je vrouwen en kinderen achter? Wat heldhaftig en wat zorg je dan goed voor je gezin! Jij neemt de benen om een beter leven te zoeken en laat je gezin als oud vuil achter, ondertussen flink bellend en appent met je smartphone want die kon je je schijnbaar gewoon veroorloven, net als de duizenden euro’s die je aan de mensensmokkelaar moest betalen om deze kant op te komen. Met dat geld had je het in je land van herkomst een flinke tijd uit kunnen zingen. Maar laten we vooral niet al te veel benadrukken dat het merendeel mannen alleen zijn, anders valt er een stuk sympathie weg en dat kunnen we niet hebben want dat komen er geen centjes en goederen meer binnen (en de directeur van het Rode Kruis wil volgend jaar natuurlijk ook weer een nieuwe auto kunnen bestellen.

Echt, ik vraag me af wat er met onze samenleving aan de hand is. Wat is er aan de hand dat allo signalen die er zijn die aangeven dat het allemaal niet klopt volledig worden genegeerd. Komt dat doordat we bang zijn om uitgemaakt te worden voor racist? Sorry maar ik ben op een punt aanbeland dat dat me niks meer uitmaakt. Laat de waarheid maar eens boven de tafel komen.

Er zijn hier inmiddels een aantal “welkomstwinkels” geopend waar spullen kunnen worden afgegeven zoals kleren. Daar worden pakketten van gemaakt die aan de nieuwkomers worden uitgedeeld. En dan lees ik dat vandaag tijdens het uitdelen van die pakketten een aantal zogenaamde vluchtelingen het lef heeft om te zeggen dat het “HUN KLEUR OF MERK NIET IS“. Pardon? Je krijgt een kledingpakket en hebt het lef om over de kleur of het merk te gaan zeiken? Geef je hier niet mee aan dat je een economische vluchteling bent?

En dan het volgende probleem. Als deze mensen mogen blijven dan moeten daar woningen voor vrij worden gemaakt. Sociale huurwoningen wel te verstaan en daar is al een behoorlijk tekort aan. Gemiddeld moet je 8.5 jaar op zo’n woning wachten maar deze nieuwkomers krijgen v voorrang! Hoe lang pikken de Nederlanders dat nog? En mag ik ook nog even melden dat de kluit belazeren echt loont? Kijk maar naar de Chinezen van het generaal pardon van 2007! Een meerderheid heeft valse namen opgegeven en nu ze hun familie over willen laten komen hebben ze een probleem….onee hadden ze een probleem want tot mijn stomme verbazing zijn er veel gemeenten die deze mensen graag willen helpen om hun echte naam in de boeken te krijgen! Dat is toch ongelooflijk?

Wedden dat dat straks hier ook weer bij gaat gebeuren? Dat ze niet uit Syrië komen en zich straks ook in bochten moeten  wringen om hun familie ook hierheen te laten komen? Hoeveel geld moet er nog verspilt worden aan deze golddiggers voordat de Nederlandse bevolking wakker wordt? Mensen die echt uit oorlogsgebied komen zijn meer dan welkom maar wat er nu allemaal onze kant op komt daarvan is het merendeel op zoek naar iets beters dan waar ze nu zitten en komt onder valse voorwendselen deze kant op en kijk eens wat er allemaal voor ze uit de kast getrokken wordt. En onze oudjes laten ze stikken, onze gezondheidszorg wordt steeds verder uitgekleed……. Wat gaat dit “grapje” ons nu weer kosten?

En dan nog iets……….hoeveel ISIS aanhangers komen er zo lekker deze kant op? Want in principe heb je geen idee wat en wie je binnen aan het halen bent en ook daar mag vooral niks gezegd worden. Het enige wat in de media komt is een zielig gezinnetje……….een verdronken jongetje maar de waarheid………nee dat mag absoluut niet want als er teveel mensen wakker worden…..dan hebben we ineens een probleem……………….

Lady Fangtasia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: