Het verhaal Arthur (Utopia) krijgt een staartje   1 comment

arthur gaat weg

De beelden zijn te bekijken maar de “Facebook kontenkruipers” van Ivan vinden echt dat hij niks fout heeft gedaan………maar er komen al 24 uur geen nieuwe berichten op. Te veel negatieve reacties? Dat mag natuurlijk niet.

Ik kan me regelmatig over dingen verbazen maar dit slaat echt alles. Randebiel Ivan uit Utopia heeft op zijn Facebookpagina ( https://www.facebook.com/pages/Ivan-Utopia/1427153514226159 ) alleen maar steunbetuigingen staan van mensen waar ik echt niks van begrijp, die vinden dat hij echt helemaal niks fout heeft gedaan met de Mechelse herder pup die inmiddels uit het huis gehaald is. Nu vermoed ik dat de negatieve berichten er gewoon afgehaald zijn maar als ik zie hoeveel gekken er schijnbaar in de samenleving zitten dan schrik ik daar best wel van.

Het verhaal is nu dat dit een vooropgezet plan is om de Utopiaan van het jaar 2015 een hak te zetten! Mensen zijn jaloers op hem en dat heeft er voor gezorgd dat de pup nu weg is. Maar dan vraag ik me nu toch af……Ivan……wie schopte de hond? Waren dat gemanipuleerde beelden? Want ik heb het je toch duidelijk zien doen en duizenden andere mensen met mij. En dit was niet je eerste daad van agressie hè? Dat flikte je al eerder en manipuleren en intimideren daar ben je ook niet vies van hè? Allemaal onder het mom van de oorlog waar je inzat in Irak. Nou “vriend” ze zouden je nu uit de loods moeten sleuren en je opsluiten in een gesticht want je spoort echt niet.


Nicole gaat weg….rot ajb zelf ook lekker op en sta er niet van te kijken als je buiten de loods een paar mensen op je staan te wachten om je even recht in je arrogante smoel te vertellen wat ze van je vinden want ja arrogant ben je zeker met je krokodillentranen. Je bent heel erg dominant en je hebt een heel groot probleem want je miet en je zult altijd je zin hebben. Je Irakese familie vind dat misschien heel normaal maar hier werkt dat niet zo en als je je frustratie af moet reageren op een jonge hond dan ben je gewoon een smerig laf ventje. Dat moet je eens tegenover een vent doen van je eigen leeftijd maar dat durf je niet hè?

En voor meneer de Mol……men zegt dat je een hondenliefhebber bent nou het enige wat jou interesseert is duidelijk geld en je bent bereid om daar de hele boel bij voor elkaar te liegen. En dan de Ivan kontenkruipers. Als jullie werkelijk vinden dat Ivan het zo fantastisch gedaan heeft raadt ik jullie echt aan om NOOIT enen hond in huis te nemen. Als jullie niet gezien hebben dat Ivan de hond regelmatig hard van zich af gooit en het beestje op zijn rug valt dan hebben jullie toch echt last van tunnelvisie met oogkleppen op! Wat een stelletje sukkels zijn jullie om het gedrag van Ivan goed te praten onder het mom van jaloezie.

Gelukkig is het beestje verder leed gespaard gebleven want als het aan jullie gelegen had dan had Ivan de loser nog wel even zo door mogen gaan. Jullie moeten je allemaal de ogen uit je kop gaan schamen en jezelf afvragen of jullie eigenlijk wel zelf na kunnen denken. Aan de mensen die Ivan blijven steunen……jullie moeten je echt schamen!

Lady Fangtasia

 

 

One response to “Het verhaal Arthur (Utopia) krijgt een staartje

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nogmaals, die griezel moet een nekschot. Liefst met een 0.50 Desert Eagle (zekerheid voor alles!!!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: